Підручники

Кухар з розряду



Корисні посилання

Корисні посилання
Підручники в електронному вигляді                                                        В.С. Доцяк «Українська кухня» – Львів : „Нова оріяна”, 1998
І.Я.Старовойт «Кулінарія»
- Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів К.: Центр учбової літератури, 2009
- П’ятницька Н.О. (ред.) Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства Підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011
- Н.М. Зубар «Основи фізіології та гігієни харчування»




1. Підручник: "Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів"

Л.Д. Кришемінська,  Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко

https://drive.google.com/file/d/1GBWKjZKMjat8DGxW8KQ3AHdSHQZ-tUT2/view

 

2. Підручник: "Фізіологія харчування"

Н.М. Зубар, Ю.В. Руль

http://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/123456789/8258/3/http://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/123456789/8258/3/zubar.pdfzubar.pdf

 

3. Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі"

Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк

https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Kulinarna-sprava.pdf

 

4.  Технологія виробництва кулінарної продукції

http://192.162.132.48:5000/MyWeb/manual/xarchovi_texnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_%D0%86_g/Zmist/zmist.htm

 

5. Збірник рецептур. В. С. Ростовський

 

6. Українська кухня. В.С.Доцяк

7. Технологія приготування їжі. Г.І.Шумило

8. Технологія приготування їжі. М.С.Косовенко

9. Кулінарія. Л.Я.Старовойт

 



Немає коментарів:

Дописати коментар