Кухар з розряду
Корисні посилання
2. сайт Інформаційний портал "Профтехосвіта хмельниччини"
3. сайт НМЦ ПТО ПК
4. сайт "Освіта"
5. сайт "Учительський журнал" .
6. сайт освітнього порталу "Педпреса"
7. сайт Офіційний портал Міністерства освіти і науки, молоді та спорту про розвиток професійно-технічної освіти в Україні
- Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування -К.: «Лдл», 2005
https://www.youtube.com/watch?v=cYmjzx0mhE0
https://www.youtube.com/watch?v=zVundZvzhnQ
https://www.youtube.com/watch?v=DFYX7F7fSVU
https://www.youtube.com/watch?v=mRFPqqNF62g
https://www.youtube.com/watch?v=9CHwQUBq8AA&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=JalPct7WH7o&feature=emb_logo
1. Всі презентації в категорії "Кулінарія" - https://ppt-online.org/cat/eat
1. Підручник: "Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів"
Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко
https://drive.google.com/file/d/1GBWKjZKMjat8DGxW8KQ3AHdSHQZ-tUT2/view
2. Підручник: "Фізіологія харчування"
Н.М. Зубар, Ю.В. Руль
3. Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі"
Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
4. Технологія виробництва кулінарної продукції
5. Збірник рецептур. В. С. Ростовський
6. Українська кухня. В.С.Доцяк
7. Технологія приготування їжі. Г.І.Шумило
8. Технологія приготування їжі. М.С.Косовенко
Немає коментарів:
Дописати коментар